Pozdravljeni učenke in učenci.

 

Komunikacija z vami, učenci, poteka v nižjih razredih preko elektronske pošte staršev (v eAsistentu).

V višjih razredih pa bo komunikacija potekala direktno z vami, učenci.
Prva navodila smo poslali tudi preko preko elektronske pošte staršev, saj večina vas, učencev, niste imeli dostopa, sedaj pa vam skušamo preko staršev dostaviti uporabniške račune za brezplačen dostop do eAsistenta. Nekateri razredniki v višjih razredih so že pošiljali obvestila staršem z uporabniškimi imeni za dostop do eAsistenta, lahko pa starši po prijavi v eAsistenta v Nastavitvah – Podatki za prijavo otroka pogledajo v dostopne podatke svojega otroka.


Pošta s to fotografijo je bila staršem že poslana, poslal jim jo je eAsistent.

Ker eAsistent zaradi obremenjenosti včasih ne deluje, ne vemo, kdaj so starši ta obvestila razrednikov, učiteljev dobili. Zato je zelo pomembno, da opravite prvo prijavo v eAsistentu in se oglasite v Komunikaciji učiteljem. Tam boste tudi našli navodila za delo doma ali pa boste v Kanalih kaj učitelja vprašali, mu sporočili v zvezi s snovjo…

Nekateri učitelji so dali navodila v spletne učilnice šole. Tam pa potrebujete AAI dostop. Uporabniška imena in gesla ste dobili, ko ste opravljali kolesarski izpit. Ko se prijavite na spletnih straneh šole v Spletne učilnice, vas mora učitelj v svojo spletno učilnico še dodati. Ker so težave z dostopom tudi do Arnesa oz. s tem do spletnih učilnic, bodite potrpežljivi.

V zvezi z uporabniškimi imeni za AAI dostop zaradi pozabljenega gesla, ali pa v izjemnih primerih, ko  vam starši niso mogli  posredovati podatkov za dostop do eAsistenta, se lahko obrnete name kot administratorja (email naslov: razrednik.ar(afna)gmail.com, kjer seveda besedo afna zamenjate z znakom @). V sporočilu ne pozabite napisati podatke: razred, oddelek, ime, priimek. Odgovor boste dobili z zamikom, saj je potrebno preveriti podatke pošiljatelja (vaše oz. podatke staršev) v eAsistentu, da ne bi pošiljal na napačen naslov.

 

Vse dobro.

Andrej Rogač

(Skupno 233 obiskov, današnjih obiskov 1)
 

Oznake: