Spoštovani starši!
Ker se počitnice bližajo h koncu, Vam pred prihodom učencev v šolo pošiljamo naslednje informacije.

Začetek pouka je  v sredo, 1. septembra 2021.

Za učence od 2. do 9. razreda: kot običajno, tj. ob 7.30. Prvi šolski dan je vstop v šolo možen od 6. 45 naprej. Prosimo Vas, naj učenci, če je le možno, v šolo ne prihajajo pred 7. 00.
Učenci 1. razreda: ob 8.30

Pouk se bo izvajal po navodilih MIZŠ in NIJZ po modelu B, kar pomeni, da v šolo pridemo vsi in upoštevamo higienska priporočila.


Vstop v šolo – 1. 9. 2021:
Učenci od 5. do 9. razreda vstopajo skozi glavni vhod PS (vhod 2).

Učenci od 1. do 4. razreda vstopajo skozi glavni vhod RS (vhod 1).
Prvi šolski dan imajo učenci od 6. do 9. razreda 6 šolskih ur.

V šolsko zgradbo lahko vstopajo samo učenci in zaposleni šole; drugi udeleženi pa samo po predhodnem dogovoru s strokovnimi delavci ali z vabilom in ob izpolnjevanju pogojev PCT.

V šolo lahko pridejo samo zdravi otroci. V kolikor otrok kaže znake okužbe, se posvetujte z otrokovim pediatrom pred ponovnim vstopom otroka v šolo.

Učenci PS bodo imeli sledeče matične učilnice:

6. a: učilnica GEO – ZGO
7. a: učilnica TIT
7. b: učilnica MAT
8. a: učilnica SLO
9. a: učilnica: GUM – NEM
9. b: učilnica FIZ


Potrebščine za 1. šolski dan:
Učenci s seboj prinesejo šolske copate in potrebščine za predmete po urniku od 3. do 6. ure. Prvi dve šolski uri sta 1. septembra razredni uri v matičnih učilnicah.


Ob koncu šolskega leta ste za svojega otroka oddali Prijavo na šolsko prehrano in te podatke smo vnesli v aplikacijo za prehrano. V primeru, da je prišlo do morebitne spremembe obrokov (malica in kosilo), sporočite spremembo v tajništvo šole ali razredniku. Že prvi šolski dan bomo za učence organizirali podaljšano bivanje in kosilo. Prosimo Vas, da razrednikom sporočite potrebne podatke o prehrani za 1. šolski dan in tudi za naprej.  


Obveščamo Vas, da Vam bomo vse nepravočasno odjavljene ali neodjavljene obroke zaračunali v skladu z določbami internih pravil šolske prehrane zavoda.

Učenci, ki imajo predpisano začasno zdravniško dieto, morajo razredniku na novo prinesti potrdilo zdravnika o upravičenosti do diete.

Po odloku vlade RS učenci od 6.do 9. razreda v šolskih prostorih in na šolskem dvorišču nosijo zaščitne maske. Pri pouku športa, v času malice v učilnicah ter pri kosilu v jedilnici učenci mask ne nosijo.

Šolski avtobus bo vozil po naslednjem vrstnem redu:

Zjutraj: Nedelica, Renkovci, Gomilica

Popoldan: Renkovci, Nedelica Gomilica

Novi vozni red je objavljen na spletni strani.

Prevozi se bodo izvajali po osnovnih priporočilih NIJZ. Naprošamo Vas, da poskrbite za zaščitne maske otrok, ki se vozijo z avtobusom.

Veselimo se ponovnega snidenja!

Vodstvo šole

(Skupno 314 obiskov, današnjih obiskov 1)