V času ponovnega podpiranja šol se ukrepi, s katerimi varujemo svoje zdravje spreminjajo in prilagajajo trenutni situaciji.

Do spremembe prihaja v naslednjem tednu tudi pri avtobusnem prevozu. Na avtobusu vas je lahko največ 30. Zato bomo za prevoz učencev v šolo:
iz Renkovec koristili redno avtobusno linijo (ki gre iz Murske Sobote v Lendavo). Ustavil se bo na postaji pri kapeli in prek gostilne Koren. Na drugih postajah ne stoji, zato morate priti na eno od postaj, ki vam je najbližja. Na postaji bodite ob 7.00.

  • Po učence iz Gomilice in Nedelice pride šolski avtobus. V Gomilici bodite na vseh postajah kot običajno, V Nedelici pa ob 7.00. V ponedeljek bomo po realnem stanju lažje določili bolj natančen vozni red.

V Nedelici je vozačev več, zato bo moral avtobus peljati dvakrat. Najprej bo pobiral vse od Farkašovec. Ko bo na avtobusu 30 oseb, se bo zapeljal v šolo, nato pa se bo vrnil še po ostale. Zato počakajte na postaji, da se vrne. Prednost pri vstopu dajte mlajšim učencem. Največja verjetnost je, da bodo dodatno čakali učenci na postaji »križ« in »Gajič«.

Še vedno pa ostaja priporočilo za prihod v šolo s kolesi (seveda ob lepem vremenu, učenci od 5. do 9. r.) ali pa prevoz staršev (kjer je to možno).

Vozni red za domov ostaja enak. V primeru večjega števila vozačev bo avtobus zapeljal dvakrat isto relacijo. V tem primeru se prevozi časovno malo zamaknejo.

S spoštovanjem.

Vodstvo šole

(Skupno 182 obiskov, današnjih obiskov 1)